Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимка PexelsПравителството на Мексико подаде в съда производители на оръжие

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимка PexelsПравителството на Мексико подаде в съда производители на оръжие
Коментари Харесай

Властите в Мексико предадоха в съда производители на оръжие от САЩ

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Снимка Pexels

Правителството на Мексико подаде в съда производители на оръжие от Съединени американски щати, упрекна ги в противозаконна търговия, пише ria.ru.

Правителството на Мексико обвинило американски производители на оръжие в  противозаконна търговия.

" Размерът на обезщетенията би трябвало да дефинира съда. Те би трябвало да разработят и ползват рационални и тествани стандарти, с цел да управляват и вкарват при нужда наказания против своите дистрибутори ", - съобщи в хода на конференция външният министър на Мексико Марсело Ебрард.

Във всички правилници попадат такива производители на оръжие, като Smith & Wesson, Barrett Firearms, Colt`s Manufacturing Company и Glock Inc.

" Владейте и купувайте оръжие - това е конституционно право на американците, само че ние приказваме за асистент на мексиканска територия, където закупуването на оръжие строго се управлява и реализира с позволения на съответните управляващи ", - разясни юридически съветник на мексиканското държавно управление Алехандро Селорио Алкантара.
Съдебният развой ще бъде определен и ще помогне за понижаване на размерите, сложени от незаконното оръжие от Съединени американски щати, както и задействащи механизми за надзор, които предотвратят потреблението му с проведена престъпност.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР